Αισθητική

Image

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ: Επάγγελμα σύγχρονο, δημιουργικό, καλά αμειβόμενο, με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: 5 ΕΞΑΜΗΝΑ (2,5 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΕΤΗ)

Η Αισθητική είναι η επιστήμη εξισορρόπησης υγείας και ομορφιάς του δέρματος του ανθρώπου. Τα εξειδικευμένα μαθήματα, ο σύγχρονος εργαστηριακός εξοπλισμός και η καθημερινή πρακτική άσκηση προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας κατάλληλα, ώστε να ασκήσουν με άρτια κατάρτιση, γνώσεις και δεξιότητες το επάγγελμα της αισθητικού και να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής.

Το επάγγελμα της αισθητικού υπηρετεί την τέχνη της ομορφιάς και την υγεία προσώπου και σώματος. Με τη βοήθεια της επιστήμης και της τεχνολογίας αλλά και της κοσμετολογίας, η αισθητικός βοηθά στην υγεία και τη ζωντάνια του δέρματος, εφαρμόζει μεθόδους καταπολέμησης διαφόρων προβλημάτων και συμβουλεύει για βελτίωση των συνθηκών φροντίδας, προστασίας και περιποίησης του οργανισμού. Η αισθητική τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στις εναλλακτικές θεραπείες και στη χρήση καλλυντικών και προϊόντων από το «φαρμακείο της φύσης». Αυτή η στροφή επέκτεινε τις εφαρμογές της και καλείται τώρα να ανταποκριθεί ολιστικά στις ποικίλες ανάγκες των γυναικών αλλά πλέον και των ανδρών.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης οι καταρτιζόμενες ασκούνται σε όλες τις υπηρεσίες παραδοσιακής αισθητικής φροντίδας και περιποίησης προσώπου και σώματος, αλλά και σε εναλλακτικές μορφές παρέμβασης με στόχο τη θεραπεία, τη βελτίωση του τρόπου ζωής και τη χαλάρωση του οργανισμού.

Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο (*).
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο (*).

Ενδιαφέρεστε για αυτή την ειδικότητα; Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Επικοινωνείστε μαζί μας για λάβετε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με αυτή την Ειδικότητα
Please fill the required field.
Please fill the required field.